Preaload Image
  • Sauer Karlsen posted an update 2 years, 3 months ago

    Kickbox je skvělý způsob, jak udržet své tělo aktivní a umožnit vám dostat se do problémů při cvičení. Kickbox pro vás může být skvělým způsobem, jak poznat nové lidi a zároveň změnit cvičební rutinu. Je to také skvělý způsob, jak zůstat zdravý a aktivní. Zde je 10 jeho nejdůležitějších přínosů pro zdraví:

    Spalovat tuk

    Bojová umění s kardiem? Ahoj tělesný tuk. Kickbox je intenzivní cvičení, které vyžaduje veškerou vaši energii. Kickbox je neustálý tlak na vaše tělo, který vám pomáhá spalovat kalorie a zhubnout.

    Stálé zvyšování celkové síly

    Kickbox lze provádět na celém těle. Můžete dělat silový trénink, boj a další kardiovaskulární cvičení. Konečný výsledek? Silnější tělo a vyšší odolnost. Kdykoli toužíte zdroj článku about kick-box, přejdete na tento web.

    Tónujte své tělo

    Různé kopy, skoky a údery udrží všechny vaše různé svaly zapojené. Aby většina pohybů kickboxu správně fungovala, vyžaduje to hodně síly a síly. Tyto pohyby zpevněte své tělo a zmenšete pas.

    Naučte se sebeobranu

    Ve většině případů lze kickboxové pohyby provádět mimo třídu. Když se zúčastníte lekce, instruktor může říct něco jako „tohle bys mohl udělat v X. Tyto informace by se mohly v budoucnu ukázat jako užitečné.

    Zlepšit koordinaci

    Může to posílit vaše jádro a zlepšit reflexy. To zvýší vaši koordinaci. Většina pohybů zahrnuje několik částí těla (například kop, pohyb, úder pěstí, kop znovu) a časem se budete moci rychleji učit nové pohybové sekvence, protože se vaše koordinace bude neustále zlepšovat.

    Uvolněte stres a zlepšujte koncentraci a koncentraci

    Kopání a údery do pytle vám pomohou uvolnit se více než cokoli jiného. Toto je cvičení ve formě nebo bojových umění, které vyžaduje oddanost a koncentraci. Nemůžete chodit každý den na hodinu kickboxu a zlepšovat se v něm, pokud se nezaměřujete na techniky, díky kterým zdokonalíte každý pohyb.

    Zlepšete držení těla

    Kickbox může být skvělý způsob, jak se dostat od stolu, od celodenního psaní na počítači nebo koukání do telefonu . Protože musíte použít své jádro a přesnost při provádění většiny pohybů, pomůže to zlepšit vaše držení těla.

    Zvýšení úrovně energie

    Tato vysoce intenzivní kardio rutina vám umožní posouvat své tělo, mysl a limity. To vám pomůže zbavit se toxinů a zapomenete na své problémy, což zlepší vaši energii.

    Umožňuje vám stýkat se

    Lekce kickboxu jsou skupinové. Můžete pracovat s partnerem a lidé kolem vás vás povzbudí. Když jsou v blízkosti ostatních, kteří dělají totéž, většina lidí cvičí tvrději a po delší dobu. Říká se, že více lidí je příjemnějších.

    Zvýšení rovnováhy a flexibility

    Protahování před a po jakékoli kick-box !) hodina je povinná. Tato část cvičení zvýší flexibilitu. Z dlouhodobého hlediska to také pomůže předcházet zraněním.