Preaload Image
  • Ritter Dugan posted an update 2 years, 6 months ago

    Hluboko uložená, přirozená příchuť stejně jako spousta crunch, zatím to, co bavím nejvíc asi červená řepa salát je neuvěřitelné barva, která snadno zcela transformovat cokoli ohromující růžový. Překonavě zářivý odstín z něj dělá některými z jedného z nejvíce ovládání zelenina která může plně převzít své jídlo. pochází z pigmentu telefonovaného betaninem, který je obvykle odebrán k vytvořit přírodní potraviny barviva stejně jako barviva. Překvapivě řepa ve skutečnosti dodatečně použito k začlenění barvy do červená vína tehdy. Původně pocházející z Evropy byla červená řepa poprvé zasazena následkem Římanů. Vzhledem k 19. století bylo odkryto, že obsahuje nejlepší glukóza složky jakéhokoli zeleniny také jako byl potom použil snadno k extrahování cukr z řepy vegetace. Po léta, je to bylo omezeno na roh domovské desky jako roztržitý okraj nebo dokonce primárně vyhozeno do salátů. Ale spolu s svým rozkošným a také rustikálním atrakce, toto kořen zelenina je ocenění zaslouženého oživení díky aby vlastního wellness akreditací.

    Pomáhá při vnitřní očistě

    Červená řepa ve skutečnosti počítáno stát se skvělým čističem. čistí vaše tělo pomocí kreslením jedovatých látek správně do trávicího traktu odkud mohou být opuštěni. salát z červené řepy výzkumy doporučují, že červená řepa šťáva může podobně posílit červené krvinky vývoj a vytvářet vytrvalost.

    Snížený v tuku a také kaloriích

    Ačkoli má vysoké glukózu materiál, ve skutečnosti snížené v kaloriích stejně jako prakticky tuk zdarma. Protože ve skutečnosti naloženo spolu s vláknem vytváří máte celkem na méně kalorie. Díky tomu je výživná možnost pro ty, kteří snaží udržují své hmotnost dolů.

    Srdce wellness

    Četné výzkumů po celém světě ve skutečnosti uvedeno že vyšší materiál dusičnanů v červené řepě vyrábí benzín pojmenovaný dusičný kysličník. Toto palivo pomáhá k nakopnutí a roztažení vašich cév , která zlepšuje proud krve oběh stejně jako snižuje vysoký krevní tlak.

    Bohaté na antioxidanty

    Betanin, pigment, který poskytuje červené řepě její barvu, je účinný antioxidant. Současně další školení antioxidantů nazývaných polyfenoly, tyto ve skutečnosti získávání další zájem ve lékařské komunitě. V závislosti na podle amerického Diary Professional Zdraví a výživa, antioxidanty snížit oxidaci špatného cholesterolu, zabezpečit kanál struktury stěn a střežit se srdečnímu problému a také mrtvici.

    Folát, vlákno, vitamín C a další minerály

    Většina lidí věří, že diabetici potřebovat vyhnout červené řepě vzhledem k tomu jeho rozkošné. skutečně bohužel špatně. Červená řepa je výborná zdroj vlákna a minerálů, jako je železo, draslík stejně jako mangan, který jsou životně důležité trvale wellness a v směsi spolu s různým jiným jídlům it může doručit hodně. Vitamin C zlepšuje imunitu, folát je nezbytný pro normální buňky vývoj stejně jako vlákno pomoci v bezproblémovém střevním funkce. ve skutečnosti zejména vyšší v bílkovině a železe než mnoho jiné původy a také hlízy.

    Vlasy léčba

    Červená řepa je ve skutečnosti jedním z největších přírodní prostředek bojovat vločky stejně jako svědící pokožku hlavy. snadno v páře nějakou řepu ve vodě stejně jako použít soustředěného kapalina na masážní terapie na pokožce hlavy. Jako alternativu snadno zkombinovat nějaké salát s červenou řepou, bílý ocet a kořen zázvoru extrakt stejně jako aplikujte na trochou olivového oleje a konopím stejně jako ji upražte, čímž se přidá příjemné ořechové. Grilování mezitím vytahuje sladkost a dává kouřovou příchuť. dodatečně jako házím trochu červené řepy kousky do misy rýže spolu s některými hořčičnými semínky vytváří rychle jídlo.