Preaload Image
  • Agger Puckett posted an update 2 years, 2 months ago

    Ujistěte se, že kontrolujete čerstvost a kvalitu prášku do pečiva.

    palačinky jsou oblíbené, protože vyžadují jen pár ingrediencí. Pokud však máte prášek do pečiva, který je prošlý nebo starý, skončíte se suchými, plochými palačinkami. Na běžné palačinky, vafle a sušenky obvykle spotřebuji každý měsíc prášek do pečiva. Pokud však nádobu často vyměňujete, zkontrolujte data spotřeby nebo tento test, abyste zajistili čerstvé kynutí.

    Suché ingredience ušlehejte, aby nevznikly velké hrudky.

    Vyrůstal jsem v palačinkové domácnosti Bisquick a mám nepříjemné vzpomínky na hrudkovité palačinky, protože krabicová směs měla tendenci se po zabalení shlukovat a usazovat. Nechcete těsto přemíchat poté, co jste přidali mokré přísady k suchým. Místo toho suché ingredience rozdrťte metličkou. Sušené ingredience můžete také prosít, ale kdo to chce v 7:00

    Nemíchejte příliš mnoho.

    Pár hrudek je v pořádku. Je lepší mít pár hrudek těsta než tvrdé, lepivé těsto, které po uvaření nedrží pohromadě. Pokud jste suché ingredience rozšlehali před přidáním mokrých, měli byste být schopni je jemně spojit několik obratných kroužků lžičkou. Těsto lze nechat odležet, takže všechny hrudky zmizí.

    Nechte těsto odpočinout.

    Takhle vypadá moje sobotní palačinková příprava: Než začnu dělat něco jiného (než spustím kávovar nebo smažím slaninu, promíchám si těsto na palačinky!) Těsto pak nechávám uležet maximálně 15 minut, ale v ideálním případě ho nechám 30 minut, než se pustím do práce na pánvi. Můžete si připravit šálek nebo dva kávy nebo dokonce uvařit trochu slaniny. Mouka absorbuje tekutinu, takže chvíli trvá, než směs vychladne. Pokud rozhodnete se zjistit více informací o recepty na palačinky, musíte podívat se http://www.palacinky.org/ web.

    Použijte velkou pánev nebo gril.

    12- palcová litinová pánev byla moje oblíbená pro výrobu palačinek. Díky velkému povrchu jsem mohl najednou uvařit tři palačinky o velikosti stříbrného dolaru. Pánev také udržovala teplo konzistentní bez ohledu na to, jaký typ varné desky byl použit. Elektrická pánev pro mě změnila hru, když přišla k výrobě palačinek. Mohu udělat šest palačinek najednou a všechny jsou dokonale zlaté.

    Mezi dávkami vytřete pánev.

    Navzdory tomu, že moje matka přísahá na olej, věřím, že palačinky by se měly vždy smažit na másle. Jeden problém při smažení palačinek na másle je ten, že se máslo nakonec na pánvi připálí. Připálení kousků nebo špatné chuti se můžete vyhnout tím, že pánev mezi jednotlivými dávkami otřete. ochutnávací kousky otřete pánev dočista.

    Věnujte zvýšenou pozornost.

    Toto je nejjednodušší tip, jak uvařit lepší palačinky. Hnědou rychle? Snižte teplotu a nechte pánev asi na chvíli vychladnout minutu před přidáním další várky. Lepí málo, nebo hodně? Použijte více másla a oleje. Otočte svůj recepty na palačinky, jakmile bude syrová strana bez bublinek a okraje zaschnou.